AMISZ Gyermeknap Zimándon

AMISZ Gyermeknap Zimándon

Pénteken, június 3-án, mi, az AMISZ zimándújfalui fiókszervezete délután 16 órai kezdettel gyermeknapi programokat szerveztünk a fiatalok számára a falu postakertjében.
Szerencsére délután kisütött a nap, így már garantált volt a jókedv. A programsorozatot úgy kezdtük, hogy egy lepedőt festékbe mártott kéznyomaikkal látták el vendégeink, majd a hivatalos megnyitás érdekében az AMISZosok is megjelölték kézlenyomatukkal az anyagot. Ezt később kifüggesztettük, hogy jelezzük, bárkit szívesen látunk, aki gyermeknek érzi magát. Rengeteg játékkal készültünk. Volt bicikliverseny, ahol bólyák között szlalomozva időre kellett teljesíteni, aszfaltrajzverseny, ahol szebbnél szebb alkotások születtek, focibajnokság, ahol a csapatok keményen küzdöttek az érmekért és a trófeáért, „Ki mit tud?”, ahol verseket, dalokat hallhattunk, „Edd meg!” verseny, ahol az volt a lényeg, hogy ki tudja ügyesebben megetetni partnerét finettivel azzal a nehezítéssel, hogy a résztvevők szeme be volt kötve. Minden megmérettetés után a gyermekek jutalomban részesültek. Mindeközben folyamatosan lehetett lovagolni, arcot festetni, vagy akár enni, inni a bőséges asztalról. Egy idő után a bohóc is előmerészkedett, aki vicceivel szórakoztatta a gyerekeket. A nap fénypontja az volt, mikor sor került a fagyi- és kalaposztásra, mert ugye, senki sem mehet haza üres kézzel. A napot közös táncolással zártuk a kicsik nagy örömére. Megható volt látni a sok mosolygós arcot, hogy boldogságot okozhattunk, ha csak egy délután erejéig is.
Köszönetet szeretnénk mondani minden támogatónak, aki akár anyagilag, akár fizikailag segített ennek a napnak a létrejöttében, mert nélkülük nem hozhattunk volna össze egy ilyen sokszínű és gazdag programokban bővelkedő rendezvényt!

Az AMISZ Zimándi Szervezete

Categories: Életstílus, Főoldal-5