Az Aradi Kamaraszínház Győrben kezdi az évet

Az Aradi Kamaraszínház Győrben kezdi az évet

A Gáti Oszkár vezette Menház Színpad idei legizgalmasabb előadásaiként harangozza be az Aradi Kamaraszínház két produkcióját, január 12-én és 13-án a Rudolf Hess tízparancsolatát illetve a Sex, drugs, gods & rock’n’roll-t. Mindkét előadás – , amely számos díjban részesült az évek folyamán- , főszerepét Harsányi Attila játssza, rendezője Tapasztó Ernő.
A Sex, drugs, gods & rock’n’roll “pofátlanul menő és szabadon pörgő, a Ponyvaregény és A Wall Street farkasának fílingjét idéző ámokfutás, ugyanakkor egzisztencialista vita, Istennel folytatott per”, míg a Hess “a színészi képességek és a szakmai teljesség olyan szintjén áll, ahol már lényegtelen a kérdés, hogy mennyi ebből a technika és mennyi az átélés. Félelmetes, megrázó élmény. A színészi játék sokszínűségét a legteljesebb egyszerűség ellenpontozza”.
Az Aradi Kamaraszínház tavaly ezzel a két előadással nyitotta a Menház Színpad 2015/2016-os évadát, volt, aki kikérte magának, volt, aki igazi színháznak nevezte az aradi produkciókat. De egy közös bennük: maximális elismeréssel beszélnek az Aradi Kamaraszínházról, Harsányi Attiláról és a Menház Színpad két évadnyitó előadásáról.

36

Categories: Életstílus, Slider