Világjárók, akik Füzesgyarmatot választották

Világjárók, akik Füzesgyarmatot választották

Füzesgyarmat kedvelt üdülőhely sok messzebbről érkező turista számára. A Kastélypark Fürdő melletti Termálkemping egyre népszerűbb a német nyugdíjasok körében, akik nem ritkán egy hónapnál is több időt töltenek itt az elő-és utószezonban.
Sokan vannak, akik már több, mint egy évtizede visszajárnak, de érkeznek új vendégek is minden évben. Aktívan töltik nyugdíjas éveiket, magyarországi tartózkodásuk során általában végiglátogatják kedvenc fürdővárosaikat országszerte, gyakran a legtöbb időt Füzesgyarmaton töltve. Miért is szeretnek annyira ide jönni? A csendes, nyugodt környezet, a különleges „Sárrét Gyöngye” elnevezésű termálvíz, és a kemping közvetlen közelsége a fürdőhöz a legfőbb vonzerők. Általában mindegyikük megfordul a Fürdővel szemben található Tourinform irodában is, ahol részletes tájékoztatást kapnak a helyi és térségi látnivalókról, a szolgáltatók elérhetőségeiről, valamint kerékpár kölcsönzésre is lehetőségük van. Nemrég egy Schweinfurtban élő házaspár többször is betért az irodába, hogy egy kicsit beszélgessenek a több idegen nyelven tudó munkatársakkal. Láthatóan örültek, hogy anyanyelvükön társaloghatnak, s a férj több napra kölcsön adta olvasásra indiai és Galapagos-szigeteken tett útjáról készített naplóját, valamint pár fényképet is ajándékozott az irodának, melyeket térségünkben készített.
Az iroda dolgozói számára is mindig örömet nyújt, ha a vendégek személyében kultúrák, életek, generációk találkoznak egymással.
Szeretettel várjuk Arad megyei vendégeinket is Füzesgyarmat városába, ahol egész évben, tehát idén ősszel is lehetőség van a kellemes ellazulásra, és az aktív időtöltésre egyaránt.
A térség látnivalóiról, programlehetőségeiről örömmel tájékoztatják Önt a Tourinform Iroda munkatársai személyesen, vagy a +3666-470-395 telefonszámon, illetve e-mailben:fuzesgyarmat@tourinform.hu.
Honlapunk: www.sarretitura.hu
Mindenkit szeretettel várunk!

Tourinform Körös-Sárrét Iroda, Füzesgyarmat

(X)

Categories: Életstílus, Slider