Dübörgő MotoRock Pécskán

Dübörgő MotoRock Pécskán

Pénteken és szombaton este rockzenétől és motordübörgéstől volt hangos a pécskai Kiserdő és környéke, a XI. MotoRock Találkozó alkalmából. A Stani Ribovici vezette West Motoreador Egyesület által szervezett, régiós szinten ismert esemény pénteken délután kezdődött, este a Black Diamond, Nevegreen és Jump Rock Band együttesek léptek fel.
Idén sem hiányoztak a kiegészítő programok (terepmotorozás, szkanderezés, falmászás stb.), többen pedig éltek a kempingezési lehetőséggel és kiköltöztek a futballpálya melletti helyszínre.
Szombaton 13 után indult el a motorosok menete Arad felé a 2-es utcán, majd visszafele az 1-3–112–2-es utca útvonalon vonultak fel, a polgármesteri hivatalig.
Bár az előző évekhez képest kevesebben vettek részt, a motordübörgés hangjára sokan kimentek az utcára megnézni a látványosságszámba menő felvonulást.
14 óra után a nézők által már ismert Szabó Ákos és Dér Gábor budapesti motoroskaszkadőr páros tartott bemutatót, amelybe nem kevesebb, mint hét hölgyet is bevontak. Emellett a pécskai Horváth Csaba is tartott egy rövid bemutatót, nem kímélve saját motorkerékpárjának hátsó abroncsát.
A kánikula ellenére a nézők nem hiányoztak és izgatottan figyelték a látványos mutatványokat a forró aszfalton.
A napot a Sevi, The Case és Bronx együttesek zárták, vasárnap délelőtt pedig kiürült a Kiserdő.
A rendezényt a Megyei Kulturális Központ és a pécskai önkormányzat támogatta.

Sinka Pál

Categories: Életstílus, Slider