Tisztújitás a kisiratosi AMISZ-fiókszervezetben

Tisztújitás a kisiratosi AMISZ-fiókszervezetben

Bár már tavaly megalakult az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet (AMISZ) fiókszervezete Kisiratoson, hivatalossá csak szombaton, 13-án nyilvánították, amikor tisztújító gyűlést tartottak a polgármester és az AMISZ vezetősége jelenlétében.
A gyűlésen Almási Vince polgármester megdicsérte a fiatalok igyekezetét és összetartását, valamint kiemelte a fiatalok fontos szerepét a közösség életében. Elmondta, hogy együtt képesek vagyunk javítani és új dolgokat létrehozni Kisiratoson. Biztatta közösségünket, hogy merjünk cselekedni és bátorított, hogy változtassunk, ha kell, mert ezzel csakis jobbá tehetjük községünket.
Ezután Pál Norbert, az AMISZ elnöke vette át a szót, az ő felügyeletével megválasztottuk az új vezetőséget. Az elnöki tisztséget Vörös Annamária, a két alelnökét Antăluță Elvira Petra és Cepan Arnold, a titkári tisztséget pedig Torma Evelin tölti be. Szó esett új programokról, községen belüli teendőkről, a mai ifjúság igényeiről, valamint megrendezésre kerülő rendezvényekről.
Célunkká vált, hogy megmozgassuk fiatalságot és, hogy ösztönözzünk mindenkit az összefogásra azért, hogy kellemesebbé tegyük környezetünket. Olyan rendezvényeket szeretnénk létrehozni, melyeken mindenki egyformán jól érzi magát. Mindannyian bízunk abban, hogy együttes erővel, kitartó lelkesedéssel és összefogással minél több ötletet meg tudunk valósítani és reméljük, hogy kis csapatunk rövid időn belül bővülni fog új tagokkal.

Vörös Annamária

a Kisiratosi AMISZ-fiókszervezet elnöke

Categories: Aktuális, Slider