Nemzetközi Cirkusz-színház Fesztivál kezdődik ma

Nemzetközi Cirkusz-színház Fesztivál kezdődik ma

A belga Cirque Barbette „Wasteland” című előadásával kezdődik el ma este 19:30 órától a nagyszínház Stúdió termében a Nemzetközi Cirkusz-színház Fesztivál.

A hatnapos rendezényre belga, francia és szerb társulatokat hívott meg a szervező Municípiumi Kultúrális Központ, hogy megismertessék az aradi nézőknek a kortárs, a látványra hangsúlyt fektető cirkusz-színházat.

Az akrobaták, zsonglőrök, artistákat felvonultató előadásokra három helyszínen, a színház mellett a Szakszervezetek Házában és a Szabadság (Avram Iancu) téren felállított sátorban kerül sor.

Holnap 19:30-kor a színház nagytermében a francia Lapsus társulat „Six pieds sur terres“ előadását tekintheti meg a közönség, szerdán ugyanabban az órában a Szabadság téri sátorban a párizsi Les trois cles lép fel „Gigantea“ című műsorával.

Csütörtökön a belga Alexis Rouve társulat „Cordes” című előadását mutatja be a színház nagytermében, pénteken pedig a Stúdió teremben lép fel a francia Aruspice Circus „Bruno Circus Solo“ elnevezésű előadásával.

A Nemzetközi Cirkusz-színház Fesztivál utolsó estéjén, ugyancsak 19:30 órától, a szerb Igor Trifunov társulat mutatja be „Illuzió vagy valóság” című előadását a Szakszervezetek Házában.

Valamennyi előadásra a belépés ingyenes.

Categories: Aktuális, Slider