Fedezze fel Füzesgyarmatot!

Fedezze fel Füzesgyarmatot!

Bár még nemrég köszöntött be az igazi tél, mi már a tavaszra készülünk!
Szeretettel várjuk Arad megyei és erdélyi vendégeinket Magyarországra, a Bors-Ártánd határátkelőtől mintegy 50 km-re fekvő, vagy aradiak számára a battonyai, gyulavarsándi határállomásoktól is könnyen megközelíthető Füzesgyarmat városába, ahol egész évben, tehát most télen is lehetőség van a kellemes ellazulásra, és az aktív időtöltésre egyaránt.
A régió legszebb fürdője, a Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő különböző hőfokú és vízösszetételű medencéivel egyaránt kellemes pihenést, szórakozást, felüdülést nyújt a strandkedvelőknek és a gyógyulni vágyóknak is. A „Sárrét Gyöngye” elnevezésű gyógyvíz bizonyítottan alkalmas többek között egyes nőgyógyászati és mozgásszervi megbetegedés kezelésére. A Fürdő területén és közvetlen közelében lévő szálláshelyek csoportok elszállásolását és étkeztetését is vállalják, tehát ideális üdülőhelyet kínálnak minden korosztálynak: Nyugdíjas csoportoknak, családoknak, fiataloknak egyaránt.

A Fürdő szomszédságában elhelyezkedő Thermal Hotel Gara*** Gyógyszálló nemcsak a pihenni szándékozóknak áll rendelkezésére, hanem vállalati konferenciák, rendezvények és tréningek lebonyolítását is lehetővé teszi. Vendégeinek kellemes időtöltését szolgálják a wellness szolgáltatások, masszázs, úszó-, gyermek- és gyógymedence, jakuzzi, szauna, fitness terem, strandröplabda és egyéb szabadidős sportok.

Nyáron a kellemes, simogató víz és a napozás élvezete mellett számtalan sportolási lehetőség kínálkozik a nyári vakációjukat töltő vendégek és fürdőzők számára. Röplabdapálya, kosárlabdapálya, asztalitenisz, vízifoci pálya, játszótér várja a vendégeket.
Ám a Fürdő mellett felfedezésre vár az egész város: megtekinthető az egész térségben egyedi Tájház, a Szitás Erzsébet Képtár és Tűzoltógyűjtemény, valamint a nemzetközi hírű Galambos Hintókészítő Műhely. A városnéző túra igazán szórakoztató lehet a Tourinform irodában kölcsönözhető kerékpárok és bringóhintók igénybe vételével. A színes programok összeállításában örömmel segítenek az iroda munkatársai.
Elérhetőségünk: +3666-470-395; e-mail: fuzesgyarmat@tourinform.hu, www.sarretitura.hu

Látogasson el hozzánk, legyen a vendégünk!

(x)

Categories: Életstílus, Slider