A Gara Hotel sikeres főszezonja és további érdekes programjai

A Gara Hotel sikeres főszezonja és további érdekes programjai

A szálloda megnyitása óta a vendégforgalom hónapról hónapra pozitívabb képet mutat. Köszönhető ez egyrészt a felújítási munkálatoknak, valamint annak, hogy egyre többen értesültek szállodánk újranyitásáról. Nagy örömünkre szolgál, hogy nagyon sok új és visszatérő vendégeket fogadhattunk.
A sikeresen zárt nyári főszezon után a szeptemberi hónapot is eredményesen zártuk. Köszönhető ez egyrészt a szeptember 12-14-én megrendezésre került Sárréti Gasztro túra csomagajánlatunknak, valamint a Tourinform Iroda által megszervezett Vadász Közéleti Konferenciának. Egyre többen választják szállodánkat konferenciák, tréningek, meetingek lebonyolításának helyszínéül, mint például a KUKA Robotics Hungária Ipari Kft.
Kínálatunk minőségéről mindent elmond, hogy az október 23-i hosszú hétvégére már szeptember közepén minden szobánk elkelt. További őszi csomagajánlataink (Szüreti hétvége, Őszi felfrissülés, Halloween, Márton napi hétvége, Disznótoros) is nagy érdeklődést mutatnak. Szállodánk célja, hogy egyaránt kellemes és hasznos időtöltést biztosítsunk a kikapcsolódni és pihenni vágyó fiataloknak, családoknak és nyugdíjas pároknak. Programjainkat e szempontok alapján igyekeztünk összeállítani, reméljük, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet és hamarosan szállodánk vendégei között üdvözölhetjük.

 

(x)

Categories: Főoldal-5, Környékünk