Itt a strandidő végre, itt a nyár!

Itt a strandidő végre, itt a nyár!
(x)

(x)

A Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő dolgozói már felkészültek az idei szezonra. Az elmúlt hetekben többször nyáriasra fordult az idő, amely kedvezett a Fürdőben megrendezésre került városi majális kulturális és szórakoztató programjainak.
A MOL által szervezett STEP családi napon közel kétszáz dolgozónak, családtagnak adott helyet a Fürdő a céges rendezvény lebonyolításához. Egyesületek, iskolások, baráti társaságok is érkeznek szép számmal, és élvezik mindazokat a lehetőségeket, amelyeket a strand tud nyújtani. A közvetlenül a Fürdő mellett található Termálkemping ideális helyszínt nyújt a sátrazáshoz és a lakókocsival érkezőknek is.
A Fürdő színes programoknak ad otthont: a gyermeknapot is itt rendezik meg május 30-án, valamint ebben az évben is tervezik sportnapok megszervezését, amikor érmekért, serlegekért versenyezhetnek a vállalkozó szelleműek strandröplabdában, úszásban, kosárlabdában, dartsban, asztaliteniszben és petánkában. Júliusban rock est is várja majd a vendégeket, augusztus elsején pedig éjszakai fürdőzéssel csatlakozik a Kastélypark Fürdő a Strandok Éjszakája nevű országos programhoz.
A szállóvendégeket megújult környezet fogadja a felújított motelszobákban, ahol a festés mellett új padlószőnyegek, televíziók kerültek beszerzésre a vendégek nagy örömére.
A strandbelépők árai kedvezőek, a tíz alkalmas bérletek, szezon-és éves bérletek megvásárlásával az egy alkalomra jutó költségek jelentősen csökkenthetőek. Úszó szezonbérlet váltható a május 1- szeptember 30. közötti időszakra és 10 alkalmas szauna bérlet is kapható.
A Fürdő parkja szemet gyönyörködtető virágözönnel örvendezteti meg a látogatókat. Ebben a környezetben mindenki szívesen eltölt pár órát, pár napot. Legyen Ön is vendégünk, és élvezze a nyugalmat, pihenjen a kellemes, gyógyító vízben, sportoljon, napozzon, szórakozzon a fürdőben, hiszen VÉGRE, ITT A NYÁR!
Még több információ: www.kastelyfurdo.hu

(x)

 

 

Categories: Életstílus