Spanyolországban vendégszerepel az Aradi Kamaraszínház

Spanyolországban vendégszerepel az Aradi Kamaraszínház

126Kétnapos zenés színházi fesztivál keretében Spanyolországban vendégszerepel az Aradi Kamaraszínház és a Bakelit Produkció közös produkciója, Harsányi Attila és Vihula Mihajlo előadásában az Oroszok című Viszockij-est.
A Viszockij-dalokra épülő előadást 2014. május 3-án, szombaton 19 órai kezdettel a Magyar Zenés Színházi Fesztivál keretében a Ciudad Qesada-i The Bells – Thunderthief Cultural Parque pódium színpadán kerül bemutatásra.
Harsányi Attila és Vihula Mihajlo zenés műsora minden, ami orosz: elsősorban dal és elsősorban Viszockij, és ami mögötte van – lélek és háború és vodka és politika és ember és nyersesség és vicc és magány és Puskin és Dosztojevszkij és Mengyelejev és az utólag szoborba öntött hősi halott Lajka kutya az űrben és a sor hosszan folytatható. A produkció megmutat valamit abból, mit jelenthet a kissé elkoptatott orosz lélek kifejezés. Mire büszkék az oroszok és mire nem, mitől félnek és mit ünnepelnek, mi szép és mi csúnya, mi hiány és mi nem az. Az előadást a toptipp.hu kulturális portál 2013 legjobb „one-man” produkciójának választotta.

Categories: Életstílus