Ma: Dunai Tamás az Aradi Kamaraszínházban

Ma: Dunai Tamás az Aradi Kamaraszínházban

Egy különleges zenés, tánccal fűszerezett spirituális utazásra hívja a nézőket az Aradi Kamaraszínház szerdán, április 23-án 17 és 20 órától a kamaraszínházba (Bábszínház épülete). A három szellemi óriás írásaiból készült Füves könyvek című előadást Dunai Tamás főszereplésével, Gedeon József rendezésében a Gyulai Várszínház mutatja be.
Illatáradat, szellemi lakoma, madárdal. Nyarat idéző összeállításunkban három bölcs Prosperónk, nyelvünk egzotikus szigetén párbeszédet folytat egymással e különös, kiismerhetetlen lényről, az emberről. Vallanak a nőről és a férfiról, a virágokról és a fákról, a madarakról és a természetbe olvadás szépségéről, világunk válságáról, a mindent elborító trágyaözönről, és az állam- és hazaszeretet különbségéről, ördögökről és angyalokról, az útipoggyász helyes méretéről és a séta lényegéről – nem recepteket adva, hanem mintegy útközben vissza-visszanézve tapasztalataikat megosztva velünk. Komor színekkel, minden szépítés, ködösítés nélkül lefestett reménytelen vaskori világunkban a lélek hangjait hallhatjuk soraikból, és gondolataik – könnyed, bódító szórakoztatás helyett – valódi vigaszt, hitet adnak nekünk, mindennapi életünk súlya alatt roskadozóknak.” – Rideg Zsófia.
Az előadások időpontja április 23., szerda, 17.00 és 20.00 óra, helyszíne az Aradi Kamaraszínház (a Bábszínház épületében) terme. A 17.00 órai előadásra a Kedvezményes Teljes, Kedvezményes Kamaraszínházi és a Diákbérletek érvényesek, a 20.00 órai előadásra a Felnőtt Teljes bérletek és a Meghívók érvényesek.

Categories: Életstílus